Besvikelsens tårar...

Moot 2012-03-01 19:37 (3 kommentarer)
åhhh jag vet - det här är värsta i-lands besvikelsen men ialla fall :-(

I TVÅ ÅR har jag gått och suktat över en Chanel parfym som inte finns i Sverige och som är svindyr. Förra veckan erbjöd sig en vän att plocka upp den åt mig i Paris och jag slog till. Vi träffades i morse och jag fick en superfin Chanelpåse och i påsen låg den fina asken med sidenband. Jag ville inte ens öppna den för den var så FIN.

Men till slut så.. och när jag öppnar kartongen så är det något fel på flaskan så "halsen" går AV (Hur är det möjligt???) och flaskan åker då ur handen på mig så jag står bara med själva sprayanordningen i handen och flaskan far i golvet och jag bara hör hur det kluckar ur parfym. Tro mig vänner - jag GRÄT :-(. Jag blev så himla BESVIKEN!!!!!!!!!

Tror det är för mycket på jobbet just nu för annars kanske man inte reagerar så?

haha sen till något annat lite mer komiskt. Fick ett erbjudande från Ånedin linjen med tanke på min uppkommande 40 års dag...Ok det kanske var onödigt men jag skrev lite ironiskt om det på Facebook.. varpå en gammal skolkamrat skriver att hon har fått ett liknande erbjudande och att de åker imorgon.. hon är alltså glad över detta erbjudande som jag hånade. Usch då kände jag mig elak... vi har ju alla olika intressen.

Blah blah blah... tror det är dags att parkera mig i soffan och ta det lilla lugna!

crackgirl

Men kara du. Vilken Chanel ar det? Kanske jag kan hitta den har i NY? xo

2012-03-01 20:17:21

Jane

Förstår verkligen tårar i det läget. Skitjobbigt med vackert inslagen och efterlängtad förväntan som går i tusen bitar - liksom oavsett vad saken gäller. (Och så ska man torka och städa också. HATAR att tappa saker i kras!)

2012-03-01 22:04:05

Mea

<3

2012-03-02 11:09:22


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!