gäsp

.jag 2012-02-27 21:08 (inga kommentarer)
trött, snart ska jag gå och lägga mig. jag har ingen feber längre, men jag är så TRÖTT och MATT och liksom URLAKAD, tömd på energi. och det är jobb och möten och mera jobb och mission impossibleprojektet går sådär, fast det beror inte på mig, men dessvärre måste jag nog ändå åka till vårt utländska dotterbolag och jobba där några dagar. HATAR. det var väl illa nog att jag var tvungen att åka till en fabrik som skulle läggas ner och bara "hej hej, kan inte ni lära mig ert jobb som jag ska få ta över sen när ni blir arbetslösa", nu har min chef bestämt att alla på dotterbolaget ska följa samma rutiner som vi på huvudbolaget har, och därför måste jag åka dit och styra upp det eftersom den biten jag jobbar med har skötts lite hur som helst tidigare, av folk som har en MASSIV "kom inte hit och tro att du är nåt"-attityd. nu ska i och för sig en del av dom sluta så det blir förmodligen bra i slutändan, men vägen dit känns inte särskilt kul just nu.

och så deppar jag lite för att jag är så ORKESLÖS just nu och tänk om jag måste börja om från början med löpträningen när jag blir frisk, fan också.

och senare i veckan: t*ndl*karen. allt elände på en gång liksom.

men helgen var i alla fall bra. en del tjafs reddes ut och kunde läggas till handlingarna. inga jättestora grejer, men ändå bra att få bort.

nä, läggdags nu.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.