Är jag känslig?

Moot 2012-02-19 18:52 (7 kommentarer)
Så jädra TRÖTT på att vara snäll! Den här "vännen" tar mer energi än vad det gör något gott för mig att ha henne som vän. För andra gången försökte jag klippa henne ur mitt liv i våras och sa till henne att det verkar ju i allafall inte som hon vill ha med mig att göra eftersom jag aldrig får vara med på några av hennes aktiviteter. Då skulle de slås på stora trumman med blommor och ursäkter och joooo visst ville hon vara min vän. Jag är inte den som är den så jag gav henne en andra chans trots allt ELAKT hon har gjort mot mig.

Tror ni att det har blivit något bättre? Tror ni jag får följa med på bio, AW, fester, middagar?? Inte för att jag inte har andra att hänga med... men någon som absolut inte vill förlora en som vän kanske skulle anstränga sig lite??

Sen har hon nu MAGE att maila mig och be att få köpa produkter till inköpspris. Jag blir så jävla trött att jag tror jag skiter i att svara. ALLA mina vänner får köpa av mig till inköpspris (rimliga antal produkter så klart). jag är inte knusslig. Men när man BARA hör av sig för att få köpa och bara vill träffa mig när sakerna skall levereras... då blir till och med JAG förbannad. Och det mina vänner - det händer inte ofta!!!

Nu skall jag ta en whiskey!!!

Dorizzz

Klipp bort. KLIPP! Du är värd mycket bättre!

2012-02-19 19:16:44

Bonita!

Verkligen. Själv skulle jag inte ens be om att få utnyttja någons kontakter/jobb etc för att gynna mig själv.

2012-02-19 19:47:40

Bonita!

Verkligen syftar så klart på Dorrans kommentar...
Hon utnyttjar dig bara. Bort med såna människor.

2012-02-19 19:56:04

crackgirl

Ignorera henne.

2012-02-19 20:20:27

Anni

Tråkig typ! Du har bättre saker att satsa din energi på!

2012-02-19 20:57:49

Pocks

Ta en whisky och klpp. Du är värd mycket bättre. Släng henne den här gången. Och häng med och dansa zumba imorgon halv sju. Kram!!

2012-02-19 21:12:06

Jazzie

Finns få saker som jag har gjort med så gott resultat som att kapa bort vänner som kostade energi och gav väldigt lite. Jag hade en period i livet då jag fann mig själv omgiven av människor som inte alls var de jag ville ha runt mig. Jag försökte vara till lags. Försökte passa in. Blev besviken. Blev sviken. Men jag trodde att vänner är så svårt att få att det är förlust att förlora en endaste.
Ha! Det är det inte alls. Klart det finns vänner som verkligen är tråkiga att förlora. Men vänner kommer. Och vänner går. Se till att lägg energi på dem som förtjänar det. Varje minut du lägger på henne slarvar du mot en vän som kanske är värd det istället. Varför?
Och varför ens göra en grej av det? Man behöver inte säga upp vänskapen med buller och bång. Låt den rinna ut. Nästa gång ni ses kommer hon säga "Men guuuud vad längesen... varför hörs vi inte oftare". Hon behöver inte veta att du har gått vidare utan henne. Don't be drama. Bara move on.

2012-02-19 23:23:36


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!