regnblandad snö

ikapiika 2012-02-18 16:43 (1 kommentar)
yr förbi framför fönstret, flingor stora som pingisbollar blandas med modd till en ganska otrevlig sörja, tur att man åker härifrån imorgon bitti och slipper vara med om eländet, men det lär väl frysa på igen och bli jättekul kan jag tro.

Jag packar, städar och bakar bullar och funderar lite på allt jag tänkt på att skriva om i veckan.

Att min son tydligen är ett unikum efteresom han drabbats av en "gubbsjuka" i ganska späd ålder. Läkarna på röntgen diagnostiserade honom direkt med denna åkomma i början på förra veckan men barnläkarna dissade deras diagnos eftersom "barn inte kan få den sjukdomen" istället kom de upp med någon förklaring med "embryonala rester". När åkomman inte gick över och sonen dessutom fick rejält med feber i onsdags fick torsdagen tillbringas på sjukhus och vi kom till sist hem med antibiotika. Idag mår lillkorven utmärkt. Case closed även om vi ska slåss om antibiotikaätning två gånger om dagen sådär 12 dagar till. PHU.

Att jag har fått mystiskt ont i händerna och min hypokondriska hjärna målar upp både reumatism och ALS som möjliga diagnoser men troligen har mina klena händer bara träningsvärk efter att ha konkat runt 20kg unge på sjukhuset i torsdags.

Att jag både är bra och dålig på mitt jobb tydligen. På utvecklingssamtalet med närmaste chefen fick jag idel ros. På möte igår på dotterbolaget fick jag dock reda på att vi huvudägare är usla på att sprida information och förankra beslut, i alla fall jämfört med minoritetsägarna. Tyvärr är ju detta mitt jobb så det kändes ju lite trist.. Nåväl nu ska jag ha sportlov så vi tänker mer på det sen.

Att jag försöker ha packpaniken stången men att jag knappt lagt fram en pryttel och vi ska åka tidigt imorgon bitti. Stället vi ska "fjälla" på är pyttelitet så det man inte har med sig får man klara sig utan, typ, så det gör mig lite stressad.

På det hela taget är livet helt ok dock, och snart får jag åka skidor... längtar!!

tori

Gubbsjuka var inte helt lättgooglat. :)
Men hoppas han kryar på sig!

2012-02-18 17:04:44


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk