Kan det vara samma?

ikapiika 2012-02-11 22:03 (2 kommentarer)
Gabo var ju magsjuk med "aktiv fas" natten till onsdag. Han var rejält dålig en och en halv timma ungefär sen sov han och har mått bra sen dess förutom att han inte vill äta riktig mat då då. MissT gick hem från skolan pga öronont i torsdags, kräktes sen en gång och har sen mått helt bra, ätit bra och varit pigg, öronontet gick över med lite alvedon. Nu under eftermiddagen idag har jag fått mer och mer ont i huvudet, har fått lite lätt feber och känner mig lite skum men har absolut inga känningar från magen. Kan det verkligen vara samma virus som visar sig på så olika sätt eller har vi åkt på olika sjukor?

Pocks

Här hemma kör vi samma rejs - Lillis kräktes ner mig helt när vi kom hem från stan i dag - kräktes mellan fyra och halv åtta, däckade och sover, vaknade vid tio hungrig som en ulv, vrålade så att jag trodde hon skulle gå sönder, fick välling,s lukade och somnade. Frasse gjorde samma resa. Jag bara hoppas att de får sova, att de piggnar på sig och att morgondagen är ok.

2012-02-11 22:47:20

Anni

Samma virus kan nog vara lite olika beroende på vem det drabbar och var man är känslig. Barn får nog oftare magproblem i samband med förkylning tror jag. Men det kan ju vara olika oxå, det går så mycket skit så här års.

2012-02-12 12:01:25


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk