Tre ätstörda tjejer

Moot 2012-02-06 19:52 (2 kommentarer)
Hade en bra helg... men gud så sjukt det kan bli. Vi hade planerat en nyttig helg. Vi bestämde oss att stanna på vägen för att handla tillsammans. Tre helt olika tjejer - en som har anorektiskt bakgrund... hon vill handla MYCKET men jag vet att hon inte kommer att äta något, en som var rädd att hon skulle gå hungrig och ville handla MYCKET... och sen jag som inte vill äta onyttigt eller för mycket vill därför inte handla mycket. Jag kände att för varje ost, chips, korv eller godis som de slängde ner i vagnen så blev jag argare och argare och fick PANIK. Jag vet ju att jag inte kan hantera om maten finns där.

Men vad gör man? Två mot en! Jag bet ihop men sa ifrån när den tionde osten skulle slängas ner i vagnen. Vi skulle vara där två kvällar... det är bara så mycket som man kan äta. Jag fick så klart rätt... vi (eller inte hon den smala) åt så vi storknade och vi hade massor med mat kvar.

Gud så sjukt det är!!!

crackgirl

Stackare, jag fattar precis... jag hatar att handla mat med mina storda vanner som alla ar antingen bulimiker, overviktiga eller vager 40 kg for att de ater ungefar en jordnot om dagen. Sjalv ar jag ju ocksa helt stord men har blivit lite battre pa sistone, som du ju vet. Vi skulle ga och handla tillsammans du och jag, och sedan skulle jag laga maten, hahaha! Det hade allt varit nagot.

2012-02-07 02:41:58

Moot

@cracgirl: mer än gärna - dina matskapelser ser alltid fantastiska ut .-)

2012-02-07 08:00:54


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!