my personal shopper

ikapiika 2012-01-31 17:09 (1 kommentar)
Jag har letat efter nya slalompjäxor till mig i någon vecka, åkt runt på olika sportaffärer och provat och igår provade jag ett alternativ gång 2 och bestämde mig sedan för att det får bli ett par som jag provade i lördags ute på Gränby centrum.
Lite surfande fick mig att inse att detta nog var ett par av fjolårets med något nedsatt pris vilket var ok. Ordinarie pris ca 4k, pris jag fick i lördags ca 3k.
Eftersom det verkade vara enda exemplaret så kände jag att det nog var dags att slå till och eftersom min mor är i stan och gör inget särskilt frågade jag om hon hade lust att svänga förbi gränby centrum och shoppa åt mig vilket hon åtog sig.

Hon hittade pjäxorna utan problem men blev lite förvånad när de gick in i kassan för 1990 kr eftersom priset på lådan var en tusenlapp mer, men det var tydligen helt i sin ordning. Hon lyckades även få ner priset ytterligare 10% genom att gå med i Stadium club. SÅ jag lyckades alltså få ett par 4kkr pjäxor för knappt 1800 kr, jag är mycket nöjd och vill gärna att min mor shoppar mer åt mig om hon får så bra dealer....

AnnA

Nice :)

2012-01-31 20:17:39


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk