Landat

Anni 2012-01-22 22:52 (inga kommentarer)
Jo, nu är jag hemma igen och har landat lite. Var lite småsnorig när jag åkte hem och sen blev jag heldålig på planet hem. Det var väl trycket och sånt, för jag fick så himla ont i öronen och bihålorna och sen har jag varit däckad. Nu börjar locket för öronen äntligen släppa och ikväll känner jag mej lite mer som folk.

Semesterveckan var fin. Jag fick chans att prata med min kusin som vi inte har gjort på många år. Och hennes man försökte roa mej och tog med mej ut på dåligheter ett par kvällar. Lilla ettåringen gillade mej. Kul, för jag är inte så van vid barn, men jag larvade mej och hon verkade tycka det var underhållande. Sötnosen!

Hon klättrar i trappor och tultar runt och man får ha bläckfiskarmar och ögon i nacken. Det blir lite annorlunda liv mot vad jag är van vid, men det var rätt mysigt när jag vant mej vid att ha grötfläckar överallt och lägga undan allt utom räckhåll. Jag lärde mej ett antal fåniga barnvisor och vi hade rätt kul när vi tramsade omkring. Det var definitivt en ny erfarenhet. Förmodligen väldigt nyttigt...


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!