the sooner you'll know you're dreaming

.jag 2012-01-12 06:32 (inga kommentarer)
det var lite jobbigt att börja jobba i måndags, men nu har allting återgått till någorlunda normala vanor, och det är rätt skönt. tyvärr verkar någorlunda normala vanor även inbegripa taskig nattsömn och det är ju lite mindre skönt, jag har sovit som en kratta i typ en vecka nu och om det finns något mönster, baserat på tidigare erfarenheter, så kommer det att vara så här ett tag nu. jag har inga problem med att somna, mitt problem är att jag vaknar efter någon timme och är KLARVAKEN och sedan tar det timmar att somna om, hjärnan går på högvarv och jag hittar inte off-knappen. skittrist, men det går väl över någon gång.

jag har kommit igång med träningen igen efter att ha latat mig nästan hela julledigheten, eller jag har ju i och för sig gått rejäla långpromenader i stort sett varje dag, men gymmet har jag bara besökt någon enstaka gång. men det är ju bara att ta nya tag, och här är jag faktiskt lite nöjd med mig själv för att jag faktiskt TAR nya tag igen istället för att bara låta saker rinna ut i sanden eftersom det ändå är "förstört" och/eller "inte lönt", som till exempel min mamma resonerar.

och på jobbet går det bra, jag jobbar just nu med flera roliga projekt och igår kläckte jag en idé som min chef gillade riktigt mycket. nu måste jag spinna vidare på den. tjoflöjt.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.