söndagsångest light

.jag 2012-01-08 19:14 (2 kommentarer)
jaha, det var den ledigheten. nu är det jobbjobbjobb ända fram till påsk. och kanske måste jag åka till vårt dotterbolag UTOMLANDS och styra upp ett och annat nu i vår. det vill jag inte. jag gillar inte jobbresor och kalla mig mes, men jag gillar inte att åka till nya ställen där jag aldrig har varit förut och inte hittar och bara känner mig sådär på att göra mig förstådd. alla andra bara går och hyr en bil och svoschar iväg och bokar hotell och har sig, men jag är inte sån. det är inte själva jobbet jag bävar för utan mest logistiken faktiskt, men nu när jag hade utvecklingssamtal så tog jag mod till mig och BEKÄNDE för min chef att jag faktiskt tycker sånt är asjobbigt. det var ett ganska stort steg att ta, för annars på jobbet så är jag ju bara "javisst, det fixar jag" och sen sitter jag där med feta mission impossibles. och han var väl ganska förstående, åtminstone just då. vi får väl se hur det slutar.
en jag känner sökte ett nytt jobb för ett tag sedan för hon tyckte det är lite för lite utmaningar i sitt nuvarande, "det är lite för lätt ibland", sa hon och jag tänkte att det måste nog vara något fel på mig för jag gillar när det är lätt och flyter på och löser sig. eller så är min tjänst är mer fylld av utmaningar än hennes, eller så är hon helt enkelt smartare än jag.

hela dagen har liksom bara gått till ingenting. i natt när jag inte kunde sova så tänkte jag att idag skulle jag minsann sätta mig och skriva lite. gå upp tidigt, gå långpromenad med valpen och sedan sitta och skriva hela eftermiddagen. hur mycket har jag skrivit av det jag tänkte skriva? noll tecken. och nu sitter jag och är mätt efter middagen och slötittar på hollywoodfruar och har noll inspiration. boring. på ett sätt ska det bli skönt att börja jobba igen, för det blir bättre styrsel på allting. jag har grejer inbokade efter jobbet måndag, tisdag, onsdag, torsdag. sedan känns det rätt skönt med fredag och helg och lite lugnt, jag uppskattar det på ett annat sätt än när som nu när jag varit ledig i över två veckor.

nej men om man skulle ta och släpa sig in i duschen då och sen försöka komma i säng i vettig tid ikväll. bonus: nybäddat i sängen. älskar nybäddade sängar, det är nästan så att man skulle gå och lägga sig nu med en gång.



Dorizzz

Nybäddad säng är det BÄSTA!!! Efter det kommer nyskurade golv.

2012-01-09 12:30:39

Mea

Här har du en till jobbreselogistikogillare! Fast jag har blivit bättre med åren.

2012-01-09 13:50:30


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.