holiday

.jag 2012-01-03 17:26 (1 kommentar)
jag känner mig helt dagvill, trots att jag kastar en blick på almanackan varje gång jag är i köket och konstaterar vad det är för veckodag och datum. idag skulle vi ha åkt till soptippen, den har bara öppet på tisdagar och torsdagar härute på landet, men vi kom ändå inte på att det var tisdag förrän det kändes för sent och mörkt att börja plocka ihop sopor och skräp. så det får väl bli på torsdag då.

igår åkte jag till stan och köpte en bärbar dator på mellandagsrean, känner mig mycket nöjd så här långt. just nu sitter jag i soffan och slösurfar, förmodligen något som alla andra har gjort i åratal redan, men någon ska ju vara sist med det.
idag åkte vi till skogen och gick en promenad runt ett hjorthägn, så nu ligger hundarna helt utslagna. S-hunden för att han börjar bli lite för gammal för att skutta fram i obanad terräng i flera timmar och valpen för att han blir helt till sig när han får spåra vilt.

i övrigt händer det inte alltför mycket, och det är skönt. vi eldar i kaminen, läser böcker, kollar på film och tv-serier. nyss fick jag lite panik och kom inte ihåg när jag senast uppdaterade, men nu är det ju snart åtgärdat. nu ska jag fortsätta vara ledig.


AnnA

Grattis till köpet :) Och ledigheten låter super!

2012-01-03 20:37:11


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.