jahapp

ikapiika 2011-12-28 22:17 (1 kommentar)
Våra nyårsvärdar ställer in pga sjukdom. Inte mycket att orda om, det är tråkigt att de är sjuka och hoppas att de kryar på sig snabbt.

Men nu då. Som jag ser det har vi tre alternativ.
1. Leta upp något firande här i stan som vi kan komma med på alt. hitta några som ännu är oplanerade.
2. Fira bara lilla familjen
3. Bjuda in övriga som det var tänkt att vi skulle firat med hem till oss istället eftersom vi har störst bostad (näst efter våra tänkta värdar).

Just nu känns alternativ 1 som det mest lockande alternativet. Alternativ 3 är väl egentligen det schysstaste. Dock kräver det att övriga gäster bor över hos oss eftersom de är stockholmingar och det känns av någon anledning jobbigt. Det känns också jobbigt att börja tänka nyårsmiddag till 8 vuxna och 5 barn...

Annars har jag varit och tränat på friskis idag för första gången sen september. Eftersom ryggen bara blivit marginellt bättre sen jag slutade träna har jag nu kommit till slutsatsen att jag hellre är vältränad med ont i ryggen än otränad med ont i ryggen och köpt mig ett nytt kort. Jag hoppas också att jag får ut min friskvårdspeng för året. Ska försöka skicka in kvittot imorgon.

Nu mer choklad, snart är den slut. hejaheja...

Moot

Åhh jag hade valt 2. Gud så skönt!!! God mat och mys med familjen.. haha men gräset är alltid grönare på andra sidan. Hoppas ni hittar på något som känns bra. KRAM

2011-12-29 09:08:38


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk