Mellandags

Anni 2011-12-28 00:03 (inga kommentarer)
Lilla nattkatten har flyttat hem. Han är mer social nu när vi kommer dit och matar honom än han nånsin var när han bodde hos mej. Nu ligger han ovanpå soffan och sover istället för inunder och om han jamar hela nätterna gör han det alldeles ensam och vi uppskattar tystnaden. Kort sagt, alla verkar nöjda med det nya arrangemanget.

Jag är dock inte lika nöjd med att jag måste jobba igen. Dötrist på jobbet, inget händer, knappt nån är där och jag bara petar i alla gamla tråkhögar som har legat hela hösten av en anledning. Idag fick jag löst en gammal surdeg och flyttade runt lite papper från en hög till en annan. Tja alltid nåt. Imorgon ska jag roa mej med att rensa gamla mail.

KV har vuxit ur alla sin byxor (det sista paret torktumlade jag så det krympte, aj aj!) Han har köpt nya jeans idag. För många marsipangrisar...

Ikväll var föräldrarna här och snyltade på våran julskinka. Inte mer än rättvist efter att vi har glufsat i oss ur deras kylskåp hela julen. Mycket trevligt och gott. Sen spelade vi spel och KV spöade oss alla. Mexican Train - det är senaste flugan här hemma. Jag har lånat det av kattmatten och nu kommer alla kompisarna hit och vill spela.

Igelkottens elegans är en väldigt bra film! Ännu bättre än boken, för ovanlighetens skull. Paloma är bara för bäst! Borde väl sova istället för att nattsudda, men vad tusan, hur kul är det? Jag vill vara MER ledig! Fler mellandagar åt folket!

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!