111226

.jag 2011-12-26 11:20 (2 kommentarer)
sådär, nu är väl julen över fast ändå en massa lediga dagar kvar. LYX. mina föräldrar kom hit igår och åkte hem idag. och jag funderar lite på varför min mamma alltid måste säga lite halvtaskiga saker till mig. vid något tillfälle visade mr S en film när valpen och jag tränar agility, och det ENDA min mamma sa var "men vad är det du har på dig egentligen? du ser ju inte riktigt klok ut". och jag är väl inte heller världsbäst på att ge folk komplimanger, men jag anstränger mig faktiskt för att försöka säga något snällt till min mamma, typ att hon är fin i håret, när vi träffas. jag menar inte att hon måste ge mig komplimanger bara för det, men om det enda man kan säga är negativt kan man väl lika gärna hålla käften. men om man tycker att det är okej att säga "vilken bra bild du har på din facebook, man kan inte tro att det är du", som min mamma sa om min förra profilbild, så säger det väl en del om nivån på samtalet. äh, jag vet inte. det är väl bara att försöka skaka av sig.

men nu har dom åkt hem och jag har diskat och städat och promenerat med valpen och slutligen duschat och bytt alla kläder, för jag känner mig så smutsig av att ha mina föräldrar inpå mig, det känns som att mitt hem liksom blir besudlat eftersom de inte är särskilt hygieniska av sig och om de tvättar sig så FAN vet vilken handduk de använder efteråt, men gästhanddukarna är alltid torra och oanvända i alla fall.

ja, men nu är det väl frid och fröjd bortsett från malande värk i axlar och nacke, men det är väl priset man får betala för att slippa stora uppträden. bit ihop, bit ihop, nu ska jag snart se på filmen "kokvinnorna" på svt och slappa resten av dagen. god fortsättning på er allihopa. nu ska jag ta en värktablett.

Moot?

Har man inget snällt/positivt att säga så kan man vara tyst :-(. KRAM

2011-12-26 12:26:58

Dorizzz

Nu är det över! Skål!

2011-12-27 12:50:11


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.