Bakproblem

Lisasan 2011-12-01 13:59 (1 kommentar)
När vi lämnade lillan på dagis i förrgår var hon ren och fin och hade kanonfin hud i hela baken. Inga problem.

När jag hämtade henne kom jag hem, bytte på henne, och hon var alldeles flammig. Ett sår blödde. Tydligen hade hon behövt bytas på lite oftare så magen är väl lite i olag, men ändå. Sår som blöder? Hon var så skitig och hade så mycket ingrodd skit i baken att jag fick bada henne direkt. Det gick inte att få rent med tvättlappar och olja. Och sen på med salva, massor av salva.

Igår samma sak, jag kom hem med henne, bytte och såg nu två sår som blödde. Hon är ännu mer flammig. Enligt dagis byter dom på henne så fort något hänt. Tyvärr tror jag uppmärksamheten tryter, för hur fan ska hon annars kunna gå till dagis på morgonen och vara hel, ren och fin i huden, och några timmar senare komma hem med en bak full med flammor och sår?

Så fort hon varit på dagis i några dagar verkar magen bli sämre. Är hon hemma är det inga problem. Så vad fasen får hon för mat på dagis, undrar jag. Det finns jättesnälla fröknar, men tyvärr också ett par som jag inte får så bra vibbar av. Det känns som det slarvas när just dom personerna är på plats. Det är då problemen märks.

Sen det här med socker. Vi har sagt gång på gång - nolltolerans, hon ska inte få äta något socker. I vårt fall har det dessutom en medicinsk orsak, som vi också nämnt gång på gång. Men i början på hösten kom hon hem en dag och hade fått käka en stor portion glass. Och det har hänt igen efter det, trots att vi sagt nej och åter nej. Och i veckan fick jag reda på att hon får Oboy varje vecka. Så vad är det som är så svårt att förstå, jag fattar inte?! Jag blir faktiskt jäkligt upprörd, för det känns som att allt man bygger upp och strävar efter som förälder raseras totalt på dagis. Jag hade sett fram emot att första gången få ge lillan en liten portion glass till exempel. Nu får jag aldrig se henne äta glass för första gången, för det har dagis förstört. Och det är jäkligt irriterande.

Moot

:-((( Jag har inga barn men gud jag förstår din frustration och jag blir så ledsen :-( Hoppas det löser sig!!

2011-12-02 17:04:09


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may