Tjafs

Lisasan 2011-11-04 11:15 (3 kommentarer)
Jäklar vad det tar energi att hålla på och tjafsa med vården hela tiden. Har i veckan legat på och ringt specialistmottagningen och försökt få fram att jag behöver en ganska snabb tid, men det har varit lönlöst. Så igår tröttnade jag och skrev ett mail.

Blev således uppringd idag av en sköterska som förklarade att den läkare som remitterade ut mig i augusti måste vara den som bedömer den nya remissen. Och jag frågade när hon kan tänkas vara på plats igen... ja i alla fall inte på hela nästa vecka var svaret. Då jävlar tröttnade jag rejält och förklarade (inte alls otrevligt) att jag nu gått omkring med andningsproblem i runt en vecka, att vårdcentralen vägrar ta emot mig igen, och att jag helt enkelt inte kan vänta så länge. Sköterskan skulle kolla och ringa tillbaks. Sagt och gjort, till slut fick jag tid på måndag.

Men man undrar ju. Läser dom inte remisserna? Skov med jobbiga symtom från lederna och lungorna och andningsproblem på det, borde det inte föranleda något mer än "vi lägger det för bedömning hos läkare x som ändå inte är här".

Nu kommer jag vara nervös för måndagen hela helgen. Finns det något att göra eller är det bara att stå ut med skiten?

Anni

Parkera på akuten?

2011-11-05 22:26:46

morsan

Hur gick det?

2011-11-10 09:55:12

Lisasan

@morsan: Till slut var jag faktiskt på läkarbesök och röntgen igår. Det verkar som att jag har inflammationer i bröstkorgen som gör att andningen påverkas. Väldigt bra att det inte var lungsäcksinflammation som jag befarade, men synd att det inte finns någon mer effektiv behandling mot inflammationerna.

2011-11-10 13:37:42


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may