PUH!

.jag 2011-10-26 17:27 (3 kommentarer)
jag knogar på med mitt nya projekt. två av bitarna har jag fått någorlunda koll på och den tredje är HELT OBEGRIPLIG. alltså sådär obegriplig att det inte går att överblicka i vilken ände man ska börja. det är EU-direktiv hit och föreskrifter och förordningar dit och jag sitter med decimetertjocka pappershögar med jobbig lagtext och försöker förstå vad det är meningen att jag ska göra.

idag hade vi avstämning i projektgruppen, och jag redovisade hur långt jag kommit med de två första delprojekten som jag fått på mitt bord och erkände sedan utan omsvep att jag inte hunnit sätta mig in så mycket i det tredje än. vi försökte angripa frågeställningen gemensamt, men ingen fattade. så kom jag på att J hade nämnt att en kille som jobbar i koncernen var rätt så duktig på den här typen av frågor, så jag nämnde det. min chef ringde upp och frågade om han kunde ta sig an detta, och vips var jag AV med hela skiten och har bara mina två mindre och begripliga delprojekt att pyssla med. TACK!

så åkte jag hem, körde igång diskmaskin och tvättmaskin, gick en runda med valpen, städade badrummet, plockade undan och dammtorkade överallt i resten av huset så att mr S kan dammsuga och torka golven när han kommer hem. jag har även betalat en rätt saftig hög med räkningar och sorterat papper, nu ska jag ta ner den torra tvätten och vika den samt hänga upp den nytvättade och tömma diskmaskinen. ÄTA något kanske? sedan tända i kaminen och slappa i soffan. japp, så får det bli.

ikapiika

Åh, EU-direktiv, föreskrifter och förordningar låter som mitt jobb... eller mer mitt gamla egentligen. ;-)

2011-10-26 19:39:01

.jag

@ikapiika: hade man bara haft tid att sätta sig in i det så...men det blir lite väl mastigt när man egentligen jobbar heltid med helt andra saker och sen ska snabbläsa in sig på ett ämne man aldrig har sysslat med öht. glad att jag slapp undan :-)

2011-10-27 07:49:12

Anni

Skönt att du blev av med eländet!

2011-10-27 08:44:59


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.