Situationen just nu

Lisasan 2011-10-26 14:25 (1 kommentar)
Hemma idag. Kunde inte sova inatt, och har fått osedvanligt mycket värk i leder och muskler. Kan inte påminna mig om när jag senast stannade hemma just för värkens skull, men nu var det verkligen läge. Ryggen gör riktigt ont, och förmodligen beror det väl på den kassa stolen på jobbet. Sen smålederna och den här ilande värken som flyter runt. En timme vänster handled, en halvtimme höger fotled, fram och tillbaks, upp och ner. Jäkligt frustrerande. Nu går jag ändå på maxdos Brufen, och nästintill maxdos Panodil. Funderar på om jag ska bättra på med en Panocod också nu mitt på dagen (en går bra, det innehåller ju delvis samma ämne som Panodil så det gäller att passa sig). Det gör ju inget om jag blir en aning trött och snurrig i skallen när jag ändå är hemma idag.

Vette sjutton vad detta beror på. Antingen är det väl vädret/kylan/vintern som ställer till det, eller så är det jobbsituationen i stort. Den fruktansvärda stressen i att hela tiden sitta på nålar och vänta sig ett nytt utbrott eller nya kontraorder från skrivbordet närmast. Men snart är det över i alla fall. Snart.

Faktum är att jag kollade på jobbannonser idag, och hittade två jobb jag gärna vill söka. Men fan vet. Efter några få veckor på mitt nuvarande jobb är jag så jäkla less, samtidigt skulle det kännas som ett stort nederlag att gå vidare så här snart. Jag har inte ens lärt mig arbetsuppgifterna, och med tanke på hela situationen med galningen som hela tiden stör mitt arbete så har jag inte haft en chans att sätta mig in i ens hälften av det jag ska. Även vid enkla uppgifter får jag ibland springa till rummet intill och fråga en kollega, just för att dåren i samma rum sitter och gastar och viftar och berättar hur jag ska göra, trots att hon inte vet eller kan.

Men som sagt, snart blir det bättre. Söka nytt jobb får nog vänta trots allt.

morsan

Ja, värken beror troligen på hösten :( En av anledningarna till att vi flyttade till torrare trakter. Lider med dig <3

2011-10-26 15:39:22


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may