Besöket hos

AnnA 2011-10-25 09:25 (2 kommentarer)
neurologspecialisten på stora djursjukhuset är avklarat. Lite klokare, men inte mycket. Klart är nu att han har flera problem som inte hänger ihop. Krampanfallen är ett problem. Att han inte kan gå ordentligt ett annat. Infektionerna ytterligare ett och är kanske bara symptom på att han inte mår bra, eller att han blivit allergisk eller...

Allvarligast är att han inte kan gå ordentligt, vilket jag också tyckt hela tiden. Veterinären påpekade att det kommer inte dröja allt för länge innan det inte kommer fungera för honom med att ha det så. Han markerar smärta vid vissa rörelser hon gjorde och han har muskelförtvining på höger ben.

För att få reda på vad det är som gör det, måste han in på MR röntgen. Den närmast fungerande finns i Göteborg. Det kostar 8-10 tusen och försäkringsbolaget bekostar kanske hälften. På det blir det semesterdagar och resa. Till dags datum har vi nog lagt en 10 tusen ur egen ficka. Fast kostnaden är inte avgörande här, även om man inte bara kan skyffla ut pengar.

Den stora frågan är - VAD är det som felar? Går det att göra något åt och hur gör man då.
Operation? Rehabilitering?

Om vi får rätt på detta, så återstår de 2 andra problemen.
Infektionerna. En hund med ständiga infektioner är inte kul. Jag har redan provat det, efter 2 år och operationer, kortison och penicillin i absurdum gick det inte längre och jag fick avliva henne :(

Krampanfall. Vill och vågar vi ha en hund som får krampanfall när som helst? Han har haft 5 stycken på 6 månader och de kommer tätare och tätare.

Nästa måndag ringer neurologen, då ska jag ha en lista på frågor till henne. Och sen är det dags för beslut. :/

Morris

<3

2011-10-25 09:46:56

Nimfea75

Omtankar!

2011-10-26 11:58:53


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007