jobbajobbajobba

.jag 2011-10-24 06:44 (1 kommentar)
i fredags fick jag ett nytt projekt att jobba med. projektet innehåller tre delprojekt och jag fattar i nuläget absolut ingenting av varken det första, det andra eller det tredje. min chef pekade på det största frågetecknet och frågade MIG om jag begrep vad som avsågs, för det gjorde inte han. så där finns ingen hjälp att hämta.

så nu sitter jag här och laddar ner en massa föreskrifter och direktiv och grejer. idag får bli en läsa-på-dag. problemet är bara att jag har en massa labbjobb OCKSÅ. och det kan inte vänta för då måste produktionen vänta och då måste kunderna vänta och det vill dom inte. fattar ju jag med. så idag får bli en läsa-på-och-springa-hit-och-dit-dag. det funkar väl sådär.

igår var jag och valpen och tävlade agility, en liten klubbtävling bara. det gick väl sådär, hade det varit en riktig tävling så hade vi väl blivit diskade flera gånger om. men det var så KUL! valpen var så glad och sprang som bara den och skuttade så glatt över alla hinder, fast inte alltid från rätt håll och i rätt ordning...haha. men vi var inte direkt ensamma om att klanta till det, så det gjorde inte så mycket. och roligt var det som sagt, och vädergudarna bjöd till och ordnade fram sol och blå himmel, så det var inte alls dumt.

nu väntar jobbvecka from hell fram till torsdag, sedan är jag ledig på fredag eftersom mr S och jag ska iväg på vår lilla minisemester. det gäller bara att överleva fram till dess.

AnnA

Så ska hundträning vara, kul! Och man ska kunna skratta åt misstagen. Det kommer ju fler chanser när de är så unga.

2011-10-24 07:45:35


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.