111011

.jag 2011-10-11 10:59 (2 kommentarer)
på jobbet är det lugnt, just nu sitter jag faktiskt bara och slösurfar i väntan på att en analys ska bli klar. passade på att ringa och beställa tid hos ortopedtekniska mottagningen på sjukhuset och de hade precis fått in ett återbud tidigt i eftermiddag. så idag tar jag tidig lunch och åker sedan dit för att diskutera och prova inlägg till arbetsskorna, sedan hem, promenera och träna med valpen, sedan: INGENTING. eller alltså inga måsten. kanske ska jag baka något, kanske börja läsa camilla läckbergs senaste bok, kanske kolla på en film eller nåt.

igår var jag på spinning och blev i och med det färdig med min träna-90-gånger-på-ett-år-utmaning, med nästan två månader tillgodo. 90 gånger är ju inte särskilt mycket EGENTLIGEN, det är mindre än två gånger i veckan, så någon extrem bravad tycker jag nog inte att det är. men det är ändå lite kul att ha gjort det, speciellt som det finns massor av människor, åtminstone i min omgivning, som regelbundet säger att de ska ta tag i sin träning, köper årskort på gym, tränar stenhårt i några veckor och sedan rinner allt ut i sanden för att återupptas igen efter ett par år eller så. då känner jag mig lite duktig, för ibland känns det för jävla underskattat att vara disciplinerad. "ja, du är ju så duktig" säger folk med illa dolt förakt, och sen kommer någon förklaring till varför just jag har så mycket bättre förutsättningar att vara så här duktig och hinna med så här mycket. typ att jag slutar så tidigt så det är ju lätt för mig att hinna. även om jag jobbar heltid som de flesta andra så är mina 40 timmar i veckan på något sätt kortare bara för att de är förskjutna i förhållande till andras arbetstider? alla har ju miljoner ursäkter till allt de inte gör och den som inte tillåter sig att ramla med i latmasksfällan är något av en svikare. okej, ALLA är inte såna, men många. åtminstone i min omgivning, det är väl bara att hoppas att den inte är representativ för samhället i största allmänhet, för i såna fall är det lite sorgligt.

och idag är det skitsvårt att skriva dagens datum, det blir fel varenda gång. men nu är det dags att arbeta.

Dorizzz

"ja, du är ju så duktig" säger folk med illa dolt förakt, och sen kommer någon förklaring till varför just jag har så mycket bättre förutsättningar att vara så här duktig och hinna med så här mycket.

Men eller HUUUR?! Vill man så kan man! Från och med NU är det jag som håller koll på hur många dagar jag tränar!
:D

2011-10-11 12:38:15

AnnA

Fast du är duktig! Och jag är impad att du hinner/orkar så mycket på eftermiddagar och kvällar, med tanke på dina tidiga mornar.

2011-10-11 19:35:38


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.