shaajt

ikapiika 2011-09-26 08:29 (1 kommentar)
Min elaka sjukgymnast, som jag inte riktigt vet om han gör någon nytta, har förbjudit mig att träna de saker jag vanligen gör, exvis löpning och friskispass. Men eftersom han förstod att jag behvöer någon form av träning gav han mig en handfull styrkeövningar att göra bland annat innehållande en pilatesboll. Så i lördags shoppade jag boll och igår tränade jag loss. Det där med styrketräning hemma är för mig lite lömskt, hur vet man liksom när man är klar?. Jag gjorde ca 20 reps per övning och gjorde alla set 3 gånger och sen provade jag några övningar som jag hittade på nätet sen gick jag och duschade och inte mer med det. Något måste det väl ha tagit egtersom jag nu jag känner en galen träningsvärk komma krypande...

pooboy

Sjukgymnaster ÄR onda. Dom läser minst 5p sadism. Per termin. Och ALLA deras övningar gör sketaont utan att det märks när man gör dom.

2011-09-27 01:27:22


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk