I huvudet snurrar

AnnA 2011-09-20 12:01 (inga kommentarer)
många tankar. Arbete, husförsäljning, barn och släkt. I natt har jag fått sova i alla fall. Igår natt vaknade jag 3 och somnade inte om. Lite tidigt, även för min smak.

Jag är inte överhopad med jobb, men det är ganska många krångliga leveranser för tillfället. Ryssland, Saudi Arabien och Egypten. Alla är lika glada för dokument. Många. Gärna viserade av Handelskammaren också. Det är bara att tugga sig igenom.

Pratade med systerdottern i telefon. Småbarnsmamma, pluggar och upprepade gallstensanfall. Ingen rolig kombo, stackarn. Och långt borta bor hon nu också. Går liksom inte att köra dit en eftermiddag och avlasta precis. Sen pratade jag med systern, som skulle in på undersökning. Nu hoppas jag att allt går bra och de piggar på sig.

Lite roliga saker händer också! Jag ska klippa mig imorgon. Det är alltid kul. Faller lusten på så kanske jag stoppar en toning i håret ikväll. Och på torsdag kväll är det te- och chokladprovning i LC regi. Det blir lite gott att äta och dricka också. Alltid trevligt :) Tyvärr får träningen stryka på foten på torsdag. Får försöka kompensera det med något annat i veckan.

Dotterns uppkörning och prov närmar sig. Hoppas innerligt att hon klarar det på första försöket. Inte för att det är så farligt att misslyckas, men nerverna lägger så lätt krokben för en sedan. Bara att hålla tummarna när det är dags.

Ute skiner solen just nu och jag längtar ut på en riktig lång skogspromenad.
Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007