håglös stage mom

ikapiika 2011-09-17 16:44 (1 kommentar)
Jag vet inte jag, kanske är det bara lite mycket och har varit ett tag, men jag känner mig helt håglös och oförmögen att ta tag i saker.

Jag skulle behöva skriva ett brev till vår arkitekt om de förändringar som vi vill att hon gör på skisserna, maken har t.o.m gjort ett utkast men jag OOORKAR inte. Jag behöver städa, tvätta och stryka, skulle vilja ut i naturen i det vackra vädret men jag ooorkar inte. jag orkar knappt läsa bok. Längtar efter att maken ska komma hem med lördagsgodis, behöver nog en sockerfix. Vi hade funderingar på att bjuda hem någon till kvällen, men vi ooorkar inte, maken är lika slutkörd som jag.

Annars har dagen bjudit på dotterns andra skridskopass i nya klubben och även om det är samma ishallar med mera så tar det lite på krafterna att lära sig hur nya klubben funkar. Till exempel så har de en grupp för alla "fortsättningsåkare" som ännu inte nått upp till tävlingsstatus (tagit "märke 6") vilket innebär att gruppen innehåller barn som bara kan åka framåt till barn som missT som är hyfsat avancerade.

Efter lite uppvärmning delade tränarna upp gruppen i fyra undergrupper med lite olika nivåer och missT hamnade i någon mellangrupp. Detta innebar att hon fick öva att åka bakåt i cirkel, vilket hon kan rätt bra och har gjort till leda. Den grupp som var "bäst" övade mer på sånt som hon var van med från tidigare klubben, hoppsekvenser och piruetter mm. Så jag föreslog för missT att hon skulle fråga tränaren för sin delgrupp om hon fick byta. Tränaren svarade något lamt om att det kunde hon inte bestämma och missT blev ganska nedslagen. Då tog jag helt resolut och sa åt missT att åka bort till den andra "avancerade" gruppen och så talade jag om för tränaren där att hon nog passade bättre där. Tränaren för den nya gruppen sa att det var ok så det löste sig till det bästa men det är ju lite jobbigt att behöva ingripa och vara "stage mom" och pusha både barn och tränare. Hur som helst så hoppas jag att tränarna lär sig vilken nivå hon är på så småningom så att hon placeras in i lämplig undergrupp så att det blir givande för henne även i denna klubb.

Nu ska jag nog läsa lite bok och gnälla lite inombords om min onda rygg som hindrar mig att ut och springa.

pooboy

Det är november i förtid just nu, helt uppenbart. Bra gjort med skridskogruppandet!

2011-09-18 13:52:30


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk