Köraköra åt helvete

Lisasan 2011-08-26 23:51 (1 kommentar)
Snabbt inlägg, bara för att jag är lite förbannad. Andra nivåkontrollen idag. Uppkörning och teoriprov bokat. Jag körde jättebra, verkligen. Men så var det ju det där med övrig trafik. Otur som fan. Hamnade bakom lastbilar och hade svårt att läsa skyltar (skulle "planerat" min körning bättre, hur fan man nu ska lyckas planera bort stora lastbilar?!), körde över heldragen linje (stillastående hinder i form av buss, borde vara ok enligt teoriboken, följde efter resten av bilarna som körde, höll ut från bussen av säkerhetsskäl, läraren tyckte jag var för mycket på "fel" sida, men inte en jävla bil i andra filen)... Sen irriterade jag tydligen en annan bilist som såg sig nödgad att köra om. Han ville köra fortare än 50 på 50-väg. Det var inte alls bra. Men vafan, jag körde ju lagenligt?! Hur fan ska jag kunna vara mer hänsynstagande till nån jävla jeppe som vill köra 70 på 50-väg? Sen var det den där parkeringen... kunde inte riktigt bestämma mig. Där gjorde jag en klar miss, jag var osäker på vart jag skulle och tvekade. Klart fall av dålig planering och dålig slutledningsförmåga. Typ. Men det var enda gången jag kände att jag gjorde riktigt fel, och det kändes som en petitess i sammanhanget.

Så, körskolan har avbokat min uppkörning och teoriprov. Surt som fan. Jag som trodde jag kommit så långt. Läraren har ju tyckt jag är klar ett tag nu.

Hur jävligt det än känns funderar jag på privat uppkörning. Om skolan efter närmare 80 lektioner (varav många med kass lärare) först tycker jag är klar och sedan ändå inte trots att jag kände att jag väl gjorde bra ifrån mig, då kanske det är lika bra att chansa. Visst kostar det, men 700 för en uppkörning mot drygt 400 för en körlektion, tja, jag kanske lika gärna kan chansa då. Se hur det går. För nu börjar jag fanimig tröttna.

Ursäkta alla svordomar. :/

tori

Jag minns att jag gjorde en provuppkörning innan den riktiga, som jag "kuggade". Däremot klarade jag uppkörningen med någon form av bravur - körskolan var helt enkelt mycket hårdare än uppkörningsmannen.
Däremot var ju uppkörningen redan bokad då, så det var ju inte så att jag inte FICK köra upp. Jäkligt surt för dig, indeed.

2011-08-27 17:51:29


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may