over the rainbow

.jag 2011-08-24 18:21 (1 kommentar)
sådär, då var den andra och jobbigaste revisionen den här veckan avklarad. jag borde vänja mig, en del av det jag jobbar med är sånt vissa revisorer älskar att sätta tänderna i och leta efter fel hos. fast de hittar aldrig någonting eftersom jag har sån SATANS järnkoll på allt jag gör. faktiskt. så jag borde inte oroa mig, men jag gör det lite ändå. man vet ju aldrig liksom. men nu är det i alla fall lugnt på revisionsfronten tills nån gång i höst.

efter jobbet åkte jag och handlade. stod i en evighetskö till kassan och sedan i en annan kö till en annan kassa eftersom jag även behövde köpa ett frimärke och då gick ju det såklart inte att göra i den vanliga kassan. sedan åkte jag till djuraffären och en plantskola, det gick rätt lindrigt. sedan färgaffären eftersom mr S hade bett mig att köpa fönsterfärg, kitt samt såna där stift som håller fast glasrutan i fönsterbågen "när jag ändå hade vägarna förbi". stiften fanns inte, utan de hänvisade mig till ett byggvaruhus i närheten så jag åkte till byggvaruhuset, köade till informationsdisken i en evighet, frågade om de hade stift och blev hänvisad till informationsdisken på nästa våningsplan. men alltså...ja, det var ju bara att släpa sig dit. köade i en ny evighet, sedan kom det en kille och visade var de fanns och sedan skulle han skriva en lapp hur många det var och sedan fick jag gå till kassan och ställa mig i en NY kö för att till slut få betala och bege mig därifrån.

jag kom hem och var trött som FAN, släpade in kassar och grejer från bilen, packade upp kassar, bar ner grejer till frysen, tömde diskmaskinen och gjorde en bröddeg. så nu sitter jag lite här och väntar på att den ska jäsa klart. sen ska jag inte göra så hemskt mycket mer idag, tänkte jag.

i-landsproblem för lata: har inte direkt någonting att läsa, låneböckerna är utlästa men jag vill inte gå till biblioteket förrän jag lyssnat färdigt på ljudboken jag också lånade samtidigt. och den lyssnar jag bara på i bilen. så ikväll får det kanske bli fördumnings-tv eller nåt.

Dorizzz

Boktips: Alexander McCall Smith Söndagsklubben-någonting

2011-08-24 20:52:12


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.