Trädgårdsdrömmar

AnnA 2011-07-27 08:53 (inga kommentarer)
virvlar runt i huvudet. Förra veckan lånade jag böcker på biblioteket. Passande sysselsättning när vi hade en sjuk hund. Jag lånade 3 böcker som jag bläddrat i och fått en hel del inspiration.

Igår förverkligade jag några av dem när vi körde till plantskolan. Bollpilen, som är ett litet träd nu och står på altanen, har äntligen fått en ny stor svart kruka i plåt. Nu är den omplanterad och pyntad med ett tjockt lager vit marmor.

Vi fyndade en buxbom också. Den behöver bara snyggas till i formen, så har vi början till ett fint buxbomsklot. Nu är den gott och väl 50cm i omkrets i alla fall. Fast detta blir pojkens projekt. En av de få grejer han tycker är kul med trädgård, så det ska jag inte ta ifrån honom :)

Sist men inte minst fick en lobelia speciosa följa med hem. Den har så läckert röd färg. Får se om den vill övervintra hos mig.

I eftermiddag har jag träff med en gammal vän som har en stooor trädgård. Det ska bli hur kul som helst och kanske följen en och annan liten planta med hem också ;)

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007