Italien kunskap??

Moot 2011-06-30 11:19 (2 kommentarer)
Vet någon här om det är långt mellan Venedigs flygplats och tågstation? Jag har varit i Venedig två gånger och en gång kom jag dit med tåg och då hamnar man ju typ mitt i smeten och går rakt ut mot vattnet. Men flygplatsen?? Tar det lång tid att ta sig in?

Jag örk int.. skall ta mig från flygplatsen till tågstationen i Venedig och sen från tåg till Trento. Helt själv :-(. Jag har åkt tåg i italien förut och det känns lite som att spela på lotteriet - vart skall man hamna liksom? Det är alltid tryggare när man är två.

Men när jag väl kommer fram :-)... Tjoho vad kul! Jobbresa visserligen men ändå. Italien är Italien :-). Ellerhur!

Tintomara2

Jag har bar åkt bil i Italien. Men snart ska jag dit igen utan bil, dock inte till Venedig. Det går säkert nån sorts trafik från flygplatsen, så du fixar det fint! Ta med en parlör! Eller en översättningsapp i mobilen.

2011-06-30 16:05:10

Anni

Har ett vagt minne av att flygplatsen ligger på nån annan ö utanför stan, men jag minns inte hur långt bort. Stationen har jag oxå varit på och den ligger ju mitt i smeten precis som du säjer. Men det måste väl gå att googla på flygplatsen, där borde väl finnas info? Jag kan knaggla mej fram på italienska om du behöver översättning.

2011-07-01 23:53:39


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!