Blandad kompott

AnnA 2011-06-21 09:50 (1 kommentar)
Sommaren kom av sig lite. 13 grader varmt och regnar gör det varje dag. Fast det gör gott för alla nyplanterade blommor :)

Vi har ett litet minizoo i trädgården varje morgon. En igelkott som strosar runt och letar efter goda maskar och sniglar. Den är så söt! Och Lillebror kan bara sitta och titta på. Inte lönt att lägga nosen i blöt där inte, det sticks så förfärligt. Han vet, för han har provat ;) Dessutom kommer det en liten kanin med stora bångstyriga öron. Den har hittat sin favoritplats på gräsmattan, där gräset är extra gott. Skator har vi också gott om. Tyvärr gillar de också jordgubbar, precis som vi. Skulle nog satt ett nät över jordgubbarna innan de är helt uppätna.

Nu tycker vi nog att Lillebror börjar se lite piggare ut. Han har ätit penicillin i en vecka nu och blivit både gladare och piggare. I morse slängde han sig ner i lekställning när sambon skulle ta morgonpromenaden med honom, sötnosen! Känner en stor lättnad just nu. Sen får vi bara vänta och se hur det blir i det långa loppet, så att han inte fått några bestående men.

Själv var jag hos läkaren igår och tog nya prover. Svaren kommer för midsommar, så får vi vad de säger. Tröttheten är inte extrem för tillfället. Däremot är den förbenade klumpen i halsen ganska störig just nu. Störande är också att läkaren vill tro att det är mer psykiskt betingat än beroende av hypon?. Nåja, bara att vänta och se. Fast det känns som jag har väntat och sett lite för länge nu...
Anni

Det enda jag kan tänka på är att du kanske är trött för att du jobbar som en tok? Men "psykiskt"? Låter som "jag vet inte vad det är, hoppas det går över" från läkarens sida... Klump i halsen tyder väl på att nåt fysiskt är fel?

2011-06-22 08:07:23


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007