västfront

ikapiika 2011-06-05 10:22 (inga kommentarer)
Vi lillsemestrar på västkusten hos MoP och det är sådär lugnt och trevligt som bara en solig dag på västkusten kan vara.

Vi åkte ner i onsdags kväll, på grund av stockholmsköer (hem för maken) och segaste maxpersonalen någonsin lämnade vi inte hemstaden förrän vid 20.30 men fick snabb resa trots allt. Barnen sov och vi körde på och var framme en kvart i två. Torsdagen var lugn, vi småpulade lite och sprang härlig tur förbi fästningen och längs strandpromenaden.

I fredags morse tog vi tåget till köpenhamn, gjorde tivoli och shoppade lite på ströget. Vi bodde på hotel "tivoli" vilket var bra mycket bättre än jag förväntade mig. Jag tänkte stort tråkigt och opersonligt och fick proffsigt, smidigt, fräscht och lätt med barn. Schysst pool sköljde bort dagens jäkt och lekplats utanför resturangen gjorde middagen extra trevlig för att inte tala om lördagsmorgonens frukostbuffe.

Igår förmiddag blev det lite mer ströget innan tåget hem, vilket sen medförde att jag fick ångest över konsumismen och att jag inte visade mina barn några fina slott eller museum i min favvostad utan att det bara blev shopping och tivoli. Men man hinner ju inte så himla mycket på 26 timmar och deras favoritintryck var poolen på hotellet och gubben som var utklädd till Darth Vader på ströget.
Det var hur som helst en liten trevlig resa och visade att barnen nog är mogna för resor även till andra europeiska storstäder, vilket känns bra.

I morgon åker vi mot nordost och sen är det fyra dagar kvar att jobba i bushen vilket känns helt chokerande. Jag borde fundera lite på hur jag ska lägga upp dem för att städa så bra som möjligt samt förbereda för mitt nya jobb men jag drabbas av panik så fort jag försöker tänka på det och strutsar därför svårt.

Jag får ta det på tisdag. Det ordnar sig säkert...

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk