Lillebror & jag

AnnA 2011-05-18 10:26 (1 kommentar)
I måndags kväll var vi hos veterinären. Allt såg bra ut. Han har varit pigg och glad samt ätit ordentligt de sista veckorna. Hon tyckte inte vi skulle göra något mer just nu. Blir han dålig igen, så får vi ta det då. Han fick sin vaccination och lite godis. Helt ok tyckte han :)

Själv var jag hos läkaren igår. Inte den ordinarie dock, för han hade semester. Förra gången jag tog prover låg TSH på 12. vilket inte är så bra. Dosen höjdes till 75 och nu, ca en månad senare är värdet fortfarande över 7 och jag mår sådär. Visserligen betydligt bättre just idag, men inte bra. Och det verkar gå i skov, upp som en sol och ner som en pannkaka stämmer rätt väl. Nåja, hon (läkaren) tyckte att det var dags att remittera in till endokrin. Det hon tyckte var konstigast var att mitt värde har gått upp och ner som en jojo. Själv vet jag inte hur vanligt det är att det svänger så. Det jag går efter är hur jag mår. Och måendet har inte alls följt hur värdena har sett ut ibland, konstigt nog.
Vi ska avvakta tills min ordinare läkare är tillbaka, så får vi se. Men baske mig om jag vill ha en framtid, där jag inte orkar göra något mer än jobba.

Jag vill leva också, tack!

Dorizzz

KRAM, klart du ska ha ett LIV!!!

2011-05-18 12:21:49


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007