Brallor & sånt

AnnA 2011-05-11 08:53 (1 kommentar)
Igår körde jag upp på stan efter jobbet. Hittade äntligen lite highwater byxor. Ett par vita jeans och ett par grå/gröna tights i lite kraftigare kvalitet. Gillar inte de där tunna sladdriga tightsen som ser ut som avklippta strumpbyxor. Så, nu har jag lite kläder att sätta på mig, skönt.

Pojken hade en spelning på kvällen, så jag körde hem ensam till Lillebror. Åt vitlökskorv, potatissallad och massor av grönsaker, gott! Efter det tog vi en kort promenad i kvällssolen. Nu är det ljuvligt ute med ljumma kvällar och fåglar som kvittrar.

Det enda är väl att det börjar bli väl torrt i trädgården. Gick en runda med vattenslangen. Dessutom försökte jag spola av bilen. Den är nästan mer gul än svart av pollen. Det gick sådär, slangen räckte inte riktigt och jag orkade inte flytta bilen. Nu är den mest gul på ena sidan :)

Häromdagen köpte jag en del jord och gödsel. Tänkte att jag skulle börjat med det igår. Tomaterna behöver större krukor och komma ut på altanen. Jag skulle gödsla i mina pallodlingar också. Men orken tog slut. Det gör den tyvärr lite för ofta tycker jag. Fick ju höjd dos av Levaxin för några veckor sedan, men tycker inte att det hjälpt speciellt denna gången. Blir trött fort, mjölksyra i benen och häromdagen kändes klumpen i halsen. Inte kul.
Ska snart ringa för nya prover, så får jag se vad de visar. Ikväll hoppas jag att det blir lite trädgårdsjobb för mig i alla fall :)

Nu ska jag kasta mig över jobbhögarna.
Svejs.

Dorizzz

Vitlökskorv! SAY NO MORE!

2011-05-11 18:42:27


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007