Pårre påsk

Moot 2011-04-17 17:43 (2 kommentarer)
Påsken är så där lite lagom opretantiös tycker jag. Älskar att plocka fram mitt pastelliga påskpynt och sen hänga med familjen några dagar. Hoppas på sol så man kan sitta vid vattnet och fundera.

På tal om solen så är jag kluven.. jag älskar så klart ljuset, uteserveringar etc etc... men en del av mig vill dra ner persiennen, dra täcket över huvudet och bara sova. Tror att det blir så påtagligt att man är själv... man skall grilla på altanen, picnic med familjen, åka ut på sjön ja ni vet.

Annars var jag barnvakten from HELL i fredags... huga det gick inge vidare. Eller de överlevde så klart och det gick ingen nöd på dem så. Men i alla fall.. den enda grät efter 20 minuter (säkert i en halvtimma) för att jag bad henne tvätta ansiktet??? Den andra längtade efter mamma och pappa och grät för att jag inte visste hur man satte igång TVspelet..herregud jag vet ju knappt vad ett TV spel ÄR! Till slut somnade den ena i soffan (utan att ha borstat tänder och satt på sig pyjamas) och den andra blev tyst när jag satt min Iphone i händerna på honom och visade att det gick att spela spel... PUST haha.

Anni

Sickna illbattingar! Det är inte lätt med dom små liven.

2011-04-17 22:02:58

crackgrrrl

Men gud, sa kanner jag ocksa... jag ar ju solo/grasanka varje lordag och sondagkvall och trodde att jag skulle utnyttja tillfallet till att ga pa grillfester, klubbar och allt annat som jag gjorde forr i tiden nar jag var singel. Men av olika anledningar slutar det alltid med att jag tar en lang joggingtur ensam langs med Hudson, och gar hem genom SoHo som varsta losern i svettiga tights medan alla andra ar ute och har kul eller ar pa romantisk date med sina respektive. SUCK.

Och att vakta barn skulle jag inte forsoka mig pa ens i mina varsta mardrommar... haha.

2011-04-18 06:32:03


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!