Sötnössen

Anni 2011-03-04 08:58 (4 kommentarer)
Idag ska barnen åka hem igen. Här kommer att bli så tyst och tomt!

Vi har haft det så bra! Tågresan hit, där dom försökte hitta optimala ställningen för att sova på tåg, jag har en hel drös roliga bilder. Sen i restaurangvagnen när dom hällde i sej salt och peppar-kryddpåsarna som låg med besticken till maten. Sen sa dom att dom mådde illa - skyll er själva sa hemska moster då :-)

Sen kom vi hem och dom sprang runt och nosade in sej och kollade att allt var som vanligt. Det luktar moster i trappuppgången, plink plink några tangenter på pianot, lilla katten ligger på stolen i sovrummet osv. Sen har vi läst Pettsson på kvällarna, för det ska vara så, det är tradition.

Sen har vi lekt på stranden bland alla isblock och små bäckar som man kan blöta ner fötterna i och springa runt runt och hojta och leka starwars med ett par pinnar. Och hitta spännande flintastenar och försöka slänga saker i huvudet på brorsan och skrik och gap och sen blir det bra igen.

Vi var en sväng på stan och tittade på en utställning och sen fick vi ju förstås ta den obligatoriska turen till leksaksaffären. Sen bjöd dom mej på tortellini. Och följde med mej på kören på kvällen och satt där snälla och tysta och lyssnade på oss när vi hojtade och sjöng och sen nallade vi en extra kaka i köket efter fikat.

Igår kväll bakade vi äpplerumpor -dvs muffins med en äppleskiva mitt i - då pöser det upp två "skinkor" så det ser ut som en rumpa :-) Vi åt 17 st !!!! medan vi såg på en hackig video med Robotar som vi lånat på bibblan.

Och ändå har vi hunnit med att läsa bok och grammatikläxa och göra färdigt mattehäfte. Dom är smarta barnen, riktigt duktiga faktiskt. Fast jag fattar inte varför dom får läxor över sportlovet, det känns lite överambitiöst av skolan, dom borde väl få ha lite ledigt?

Nåja, nu är det snart slut för den här gången, men dom har redan lovat att komma tillbaka en vecka på sommarlovet. Deras föräldrar har njutit av friden där hemma men börjar visst längta lite efter dom nu. Jag förstår dom så väl, nu ska jag längta fram till sommaren...

Snyft! Men Bästisen har lovat att jag ska få komma dit ikväll till hennes fyra vildar om jag får alltför mycket abstinens.

Bästa bästa gudbarnen. Den lille sjunger oavbrutet, på toa, när han sitter och tänker, gnolar när han spelar spel på datorn. Den store kommer med filosofiska funderingar. Som jag kommer att sakna dom!

Bonita!

<3<3

2011-03-04 21:56:55

Dorizzz

åååå :)

2011-03-04 23:14:46

Anni

Och idag fick jag en stor blombukett med bud. Från tacksamma barn, fast jag misstänker att det var föräldrarna som ligger bakom. Som om dom skulle behöva tacka mej för att jag får trevligt sällskap?!

2011-03-05 22:50:04

Bonita!

vad rart av dem :D

2011-03-06 09:50:38


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!