Hallå där?

Anni 2011-02-01 19:17 (3 kommentarer)
Vart tog min text vägen?
Nåja, jag försöker igen.

Imorse masade jag mej iväg på ett möte som jag inte riktigt visste om jag borde vara med på. Kom injagande fem över efter att ha jagat parkering och kände mej rätt dum. Men sen efter en stund började jag komma in i diskussionen och kände att jag kunde bidra med ett och annat. På lunchen efteråt fick jag pratat med några kollegor och det kändes riktigt bra.

Det lilla, bara att få vara med på mötet och känna mej delaktig och se lite hur de andra tänker gav mej en hel massa energi. Jag inser att felet är att jag drar mej undan och går in i mej själv när jag egentligen behöver söka upp andra för att få energi och kraft. Det är bara lite svårt att orka vara social när jag är deppig och seg. När självförtroendet dalar är steget långt till att ta kontakt och be att få vara med.

I alla fall fick jag massa energi av mötet, så jag orkade ta tag i lite annat oxå, ringa några samtal och skicka ett mail. Sen gick jag ner till gymmet och trampade på maskinen tills svetten sprutade och sen lite styrka på det. Jag kommer inte att kunna röra mej imorgon men det var det värt. Adrenalin!

Sen snabb dusch och sen iväg till Kvantum och storhandla. Sprang som en yr höna fram och tillbaka och kollade efter extrapriser och grejor som gömt sej och hittade det mesta. Nu har jag just kommit hem och är så hungrig och trött att jag inte vet vad som är upp eller ner. Måste stoppa i mej mat innan jag svimmar, batterilampan blinkar illrött.

Jag skar upp en kiwi att uppehålla livhanken med, och lyckades ta en bit lillfinger på köpet och så skulle jag hämta plåster och sen fastnade jag framför datorn... MAT var det!

Bonita!

Men människa. Mat. Vila. Seså.

2011-02-01 19:19:38

Anni

@Bonita! Ja, mamma.... *bäst att lyda* ;-)

2011-02-01 23:15:00

Bonita!

<3

2011-02-01 23:22:12


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!