jahapp

ikapiika 2011-01-25 17:59 (2 kommentarer)
Imorgon ska jag till hufvudstaden och intervjua för ett jobb som jag är långt ifrån säker på att jag vill ha. Det är ett jätteintressant företag och jag tror säkert att jobbet kan vara kul också men jag har väldigt svårt att se hur vi skulle få ihop det så kallade livspusslet om jag får det där jobbet.

Enda sen jag blev kontaktad av headhuntern i slutet på förra året har jag haft dåligt samvete för att jag ens funderar på att byta jobb. Detta tog drastiskt slut i förra veckan när jag hade utvecklingssamtal och min chef mer eller mindre uppmanade mig att söka mig större utmaningar. Jag valde att inte ta det som att han ville bli av med mig utan för att han kanske känner att jag borde nyttja "talent management"-programmet jag är uttagen i.

Nåväl under utvecklingssamtalet sa jag väl att jag var lite intresserad av att jobba i någon koordinatorsroll eller liknande högre upp i moderbolaget och idag gick jag bara in och kollade lite snabbt på vad det fanns för lediga jobb. Döm om min förvåning när det faktiskt fanns en koordinatorstjänst inom mitt område utlyst...

Så, nu vet jag inte om de vill ha någon med 25 års erfarenhet i företaget som drivit stora projekt, men lite kul är det allt. jag har inte fått tag på kontaktpersonen men det blir morgondagens äventyr. Efter jobbintervjun då.

Anni

Ta det som ett genrep för det du verkligen vill ha. Det skadar aldrig att kolla.

2011-01-25 18:25:12

Moot

Go girl!

2011-01-25 18:54:32


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk