På flera håll

AnnA 2011-01-21 11:51 (2 kommentarer)
vittnas det om hur mycket det är att göra på jobben. Och samtidigt hur frustrerad man är för att man gärna ska göra 2 personers jobb. Helst lika fort och gärna prickfritt.

Igår var en helt sjuk dag här. Skulle sitta i utbildning för nya affärssystemet. Fast samtidigt skulle jag rodda med bankgarantier som krånglar och kolla upp försäkringspoliser till kommande affärer. Stressande? Varför tror ni det. Eftermiddagen blev mest jobb och lite utbildning. Man känner sig sådär lagom rustad för skarp starten som kommer snart. Usch.

Nåja, idag är det fredag. Tack och lov säger jag bara. Ikväll kommer döttrarna och nu längtar jag efter dem. Det var länge sen jag fick krama om dem ordentligt. Funderar lite vad vi ska äta för gott ikväll. Vill fixa nåt lite extra. Home coming dinner, typ. Dock behöver det vara något ganska lättlagat då vi alla säkert är både trötta och hungriga.

Nu får jag sätta fart igen med jobbet.
Svejs.

Carin

Äter de fisk? I så fall: färsk bandpasta med världen enklaste och godaste pastasås. Strimla kallrökt lax, koka upp lite creme fraiche och dra från vämen. Vänd ner laxen och en massa dill, ha i lite citron om du har och dra ett varv med svartpepparkvarnen över. Servera med små tomater (koka broccoli om du orkar). Köp nån lyxig glass till efterrätt.

2011-01-21 14:22:34

AnnA

Carin, jo då de äter fisk, fast framförallt blev jag sugen. Jag älskar lax :) Och detta lät enkelt och mumsigt.

2011-01-21 15:31:45


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007