Nu har snön

AnnA 2011-01-17 10:50 (4 kommentarer)
bytts ut mot regn. Även underlaget har bytts ut. Till blankis. Detta är fanimej inte kul.

Jag hoppas innerligt att det hinner smälta undan så mycket så det blir barmark, innan det fryser igen. Det ska snart bli kallare om några dagar. Är riktigt avundsjuk på Lillebror som har 4-bensdrift, fast även han halkar ibland.

Shoppingen gick finfint i lördags. Visserligen köpte jag inget av det jag trodde, men jag blev nöjd ändå :) Hittade en rutig tunn yllekjol svart/blå/guldbrun och en duvblå top. Hittade en jättefin schal som passade till också. Lite nya underkläder hittade jag också i den gråblå färgen. Sen sprang jag på en skjorta till pojken som vi spanat in före jul, nu till halva priset. Så allt som allt blev det en klart godkänd shoppingrunda. Det var bara hårfärgen som inte inhandlades, fast det ska jag fixa idag.

Barnen är på väg hem från New York. Har lite svårt att släppa tankarna på det. Det ska bli skönt att höra av dem när de landat igen.

På onsdag har jag fått tid för provtagning. Ska bli skönt att se hur det ligger till nu.
Det har inte varit bra på ett tag nu. Klump i halsen och trögt att andas. Tröttheten kommer och går. Gissar att jag ska öka doseringen ett snäpp.

Nåja, nu är det jobb som gäller.
Svejs.

Nimfea75

Nej, det är verkligen inte kul med hala vägar. Kom nyss in från en promenad. På vissa ställen var det ogrusat, folk gick omkring och muttrade över det hala väglaget och gamla tanter sade att de spände sig så att de fick ont i hela kroppen.

Hoppas det går bra på provtagningen!

2011-01-17 13:02:02

AnnA

@Nimfea75, man behöver inte vara gammal för att spänna sig. Hade nackont efter hundpromenaden igår kväll...

2011-01-17 13:57:42

Bellla

Broddar! Jag har vägrat fram till i år, men nu skiter jag i om jag ser ut som en tant. Hellre det än att stå på öronen och tappa barnvagnen. Det funkar faktiskt riktigt bra :)

2011-01-17 14:15:57

AnnA

@Bellla, ja det får det nog bli. Tantvarningen struntar jag också i :) Just nu töar det för fullt, men det kommer väl fler dagar med ishalka.

2011-01-18 09:45:39


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007