En söndag att

AnnA 2011-01-09 11:45 (inga kommentarer)
spendera som jag vill. Pojken har åkt och spelat och barnen är inte här. Lika mycket som jag saknar dem och det känns tomt, lika mycket tycker jag om att vara för mig själv ibland. Att få gå runt och skrota, pyssla lite och äta vad man vill är underbart.

Jag tror att alla behöver egentid, tid där man är själv hemma och får rumstera om som man känner för.

Igår kväll hade jag och en kompis lite myskväll. Jag lagade god mat och sen tittade vi på film och mumsade godis. Tyvärr var filmen skitdålig, men vi hade trevligt ändå.

Nu väljer jag mellan flera saker. Sitta vid datorn, städa lite, titta på film eller plocka ner julsakerna. Nåja, det blir kanske lite av varje.

Mina barn är just nu på långresa till USA med sin pappa. De uppdaterar mig ibland via fb. Resan dit verkade strulig, men hoppas att de har riktigt roligt där borta. Speciellt den yngsta dottern är Usa frälst redan innan denna resan. Misstänker att hon faktiskt gärna hade stannat kvar :) Igår skulle de till Seaworld och kolla på delfinerna. Det blev jag nog lite avundsjuk på. Delfiner är fascinerande djur. Jag hoppas de fotar mycket, så jag får se allt kul de varit med om.

Nu ska jag nog ta och ladda dvd tror jag.

Svejs.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007