riding the storm

.jag 2011-01-04 14:44 (1 kommentar)
det finns ingenting som gör mig på så dåligt humör som när saker och ting går sönder, krånglar eller rent allmänt hakar upp sig och inte går att fixa med mindre än att man måste anlita någon fackman, lägga halva arbetsdagar på att jaga rätt på dom, vänta på dom och slutligen betala dyra pengar för det de gör. det känns som att den här vintern har varit en oändlig räcka av bilar som vägrat starta, pelletsbrännare som slutat fungera och liknande händelser. det gör mig på så fruktansvärt dåligt humör, att man ALDRIG kan få koppla av och bara vara. första dagen på vår julledighet och mitt i snöstormen pajade mr S' bil, han ringde när jag stod och pysslade med mitt bidrag till jul-knytkalaset hemma hos N och D och jag fick släppa allt jag hade för händer och bara köra iväg och försöka bogsera honom, vilket istället slutade med att JAG körde fast med min bil i snömodden och bara stod och slirade utan att ens komma fram till honom. och det tog förstås evigheter och sedan fick jag stå och greja med julmat till långt in på natten istället för att ha en soft uppesittarkväll.
och sedan skulle vi ju åka till köpenhamn. på kvällen innan vi skulle åka så upptäckte vi att det låg ett dött rådjur i trädgården, jaha, och vad gör man åt det liksom? (svar: man bär ut det i skogen och lägger det till räven). och på morgonen när vi skulle åka så la ju pelletsbrännaren av, och när vi kom hem från köpenhamn så skulle vi ha dit sotaren men då kunde han inte komma, och när han väl hade kommit kunde inte pelletsbrännarkillen komma. och varje gång vi ringde bilverkstan för att höra när de kunde bogsera mr S' bil så bara bad de att få ringa upp och lämna besked, men det gjorde de aldrig. eller till slut föll ju alla bitar på plats, men det krävs liksom TUSEN telefonsamtal innan någonting händer och det är ju så förbannat tröttsamt.

men JUST NU, i denna sekund, verkar allt flyta på. man får kanske nöja sig med det. pelletsbrännaren fungerar och bilen är lagad och skorstenen är sotad. imorgon ska jag och jobb-J träffas och gå och second hand-shoppa och sedan kommer en av mr S' vänner och hälsar på. igår var jag dessutom och spårade med valpen och det gick sjukt bra även när snön var djupare än vad han är hög. skönt, har haft lite dåligt samvete för att jag inte tagit tag i spårandet på grund av snön. och det är inte för att jag tror att han inte skulle klara det, tvärtom, utan mer för att jag själv HATAR att pulsa omkring i snö, verkligen HATAR.

men idag är det en plusgrad och det är januari, det går på rätt håll.

Morris

Jamen gud jag VET! Sjukt irriterande! Och att allt ska gå sönder/strula på samma gång också, jag hade hellre tagit lite stök åt gången jag!

2011-01-04 14:56:27


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.