Full rulle i pulkabacken

Anni 2011-01-02 14:39 (2 kommentarer)
Första dagen ensam igen utan KV. Trodde jag skulle känna mej ensam och övergiven, men jag har inte hunnit det än. Bästisen drog över hit med hela bilen full av barn och de roade sej kungligt i pulkabacken här utanför. Sen stormade hela gänget in till mej och lämnade ett berg av blöta vantar och skor i hallen. Sen drack vi varm choklad och högg in på mackor och bullar.

Jag köpte en gigantisk hushållsost till jul, tänkte att den skulle gå åt, men hur vi än hyvlar så känns det som att det är mer kvar än när vi började. KV började kalla den för Särimner och påstår att den återuppstår varje morgon. Jag börjar bli lite orolig för om jag ska hinna äta upp Särimner innan han äter upp mej... Fast nu när ungarna högg in så syns det faktiskt att det har tagit lite på osten, så jag hyser ett visst hopp om att knäcka den rackarn till slut.

Efter fikat fuskade vi i Svarte-Petter en stund. Min gudson, som borde vara snäll mot mej, smög minsann åt mej Petter-kortet flera gånger, den skurken! Fast det gjorde inget för jag lurade det vidare till hans storebror, haha!

Nu har jag skottat fram köket och njuter av en smula frid i väntan på nästa invasion. Andra Bästisen var lite långsammare i starten, men nu hade hennes barn oxå vaknat och ville åka pulka, så jag lovade att mata dom efteråt. Räknar med att dom dyker in här om nån timme och då får jag en bra ursäkt att laga nåt ordentligt till middag åt oss alla.

Den där skoluppgiften som jag EGENTLIGEN skulle ägnat dagen åt, den håller sej säkert till imorgon, tror ni inte det? ;-)

crackgrrrl

ingen bradska med skoluppgifter, tycker jag... det ar ju faktiskt sondag. ;)

2011-01-02 19:49:52

Malena3

Apselut. Kul att läsa!

2011-01-04 12:40:31


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!