Lata dagar

Anni 2010-12-30 23:28 (2 kommentarer)
Mellandagarna är sköna. Man behöver inte göra så mycket när väl allt julfirande är över. Jag har jobbat de här dagarna, men det finns ju inget att göra egentligen för alla andra verkar vara lediga så jag har tagit det rätt lugnt.

Igår kväll var vi iväg på spa - min julklapp till mamma och KV. Hur skönt som helst.
Sen sov jag som en stock hela natten och vaknade alldeles tung i hela kroppen. Det är jobbigt att vila sej, konstaterade KV som var lika bakis han.

Så idag har jag inte gjort mer än jag måste. Kollade läget på jobbet och sen var jag iväg på macken och bytte vindrutetorkarblad, dom hade äntligen tinat upp såpass att det gick att få loss dom. Bara -2 idag, det är ju rena vårvärmen. Så nu tinar snön och packar till sej ordentligt, det lär ju bli härlig isbana imorgon när det fryser på igen. Det börjar nästan räcka med vinter nu faktiskt.

Nu har jag gjort chokladpannacotta med hallonsås till nyårsmiddagen imorgon, hoppas det ska bli en mumsig dessert. Vi har knytis hos Bästisen som vanligt. I bakgrunden håller Van Helsing på att riva TV:n. Han spöar alla möjliga och omöjliga monster, vampyrer, varulvar och annat otyg på löpande band. De kvinnliga vampyrerna ser ut som vildvittrorna i Ronja Rövardotter ungefär. Och Frankensteins monster är riktigt sött.

Malena3

-2 vårvärme...? ja, här sitter jag i 30 graders värme som vanligt! Na inte pa kontoret dock tack vare AC.

Ja mellandagarna är vilsamma även här... Jag som behöver tighta deadlines för att fa nagot gjort far tyvärr nästan inget gjort fast jag har saker som behöver göras...

Hur gick det med pluggandet?

2010-12-31 10:32:47

Anni

@Malena3 Jotack, två av tre inlämningar färdiga. Det var väl lite si och så med arbetsdisciplinen här de senaste dagarna... Den sista tänkte jag ta på söndag när KV åkt hem. Passar på att vara social medan han är här.

2010-12-31 12:05:32


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!