Här har vi

AnnA 2010-12-28 12:06 (1 kommentar)
socialiserat precis hela julhelgen. Julfrukosten blev precis så mysig som vi tänkt oss. Barnens respektive föräldrar fick sina julklappar först och kunde valt att åka då, men de satte sig tillrätta i soffan och hängde med på vår julklappsutdelning med barnen. Det kändes bra och jag hoppas även att de kände sig bekväma.

Lite senare när de åkt och vi fixat oss i ordning, styrde vi kosan till min syster med familj och umgicks till kvällningen.

Dagen efter var det middag hos pojkens mamma. Lite mindre folk, men lika trevligt för det.

Igår var vi lediga bägge två och kunde ta igen oss lite. Eller ja, pojken skottade snö från både uppfart och garagetak. Själv fixade jag markservice med matlagning och hundpromenad.

Idag jobbar pojken. Först steg jag upp tillsammans med honom, men när han väl åkte så lockade sängen igen. Klockan blev nästan tio innan jag väl masade mig upp. Då stack jag ner och köpte nybakade bullar och mjölk att mätta 4 hungriga ungdomar med. Dottern hade en kompis som sov över, så det blev en extra mun.

Måendet är piggare, defenitivt. Har fått en släng av svampinfektion igen. Nu funderar jag på om det hänger ihop med hypon. Rubbas balansen när värdena åker upp och ner? Detta är 3:e gången sen i somras.

Nåja, det är luftiga kläder som gäller och jag hoppas på att det vänder själv.

Nu sitter jag och funderar om jag ska göra lite nytta? Ska fundera ett tag till, medans jag spelar en betapet.

God fortsättning!

Malena3

Tack detsamma!

2010-12-28 13:26:28


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007