Jag vill inte

AnnA 2010-12-10 09:53 (1 kommentar)
Det har inte varit någon bra vecka. Alldeles för mycket att göra på jobbet ihop med visset mående, kan bara bli blaha. Kryddat med lite besvikelse och kasst humör, så har vi väl veckan i ett nötskal.

Ikväll är det dessutom julfest på jobbet. Tyckte redan från början att det skulle bli sådär, för jag ska gå själv. Pojken var inte ett dugg intresserad, vilket inte alls var kul. Men jag bestämmer inte vad han vill gå på. Trodde inte jag brydde mig så mycket, men jo, det känns konstigt att gå själv. Speciellt när vi faktiskt arbetar på samma jobb.

Dessutom har jag bokat upp lördagen också. Ska köra dottern till systerdottern, där hon ska passa hennes son. I vanliga fall jublar jag över att träffa dem.
Som om det inte räckte med socialiserande, så
dyker kanske systersonen med sambo upp på söndag.

Just nu vill jag helst strunta i allt och dra täcket över huvudet. Inget känns kul helt enkelt.

Denna veckan har jag haft ordentlig huvudvärk 2 dagar, sår och blöder från näsan titt som tätt, jobbigt att andas ibland. Hyn är snustorr och naglarna går av titt som tätt. Klumpen i halsen är något bättre de sista dagarna.

Igår gick jag från soffa till soffa tills jag gick och la mig och sov. Sömnen har blivit bättre. Om jag faktiskt fått bättre sovvanor eller det är för att jag är tröttare, vet jag inte än.

Dorizz

Jobbigt!!! Kraaaam!

2010-12-10 12:28:38


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007