Spa hos syster

Anni 2010-11-20 15:34 (1 kommentar)
Det är väldigt intensivt på jobbet nu och jag har massa skolprojekt som hänger över mej. I onsdags slängde jag in en uppsats i sista minuten, som jag bara hade krafsat ihop i all hast och tro't eller ej, men jag fick godkänt!

Sen ett par dagar där jag själv hållit ganska tuffa utbildningar med mycket att hålla ihop. Bra grupper, men det tar kraft att vara koncentrerad och engagerad hela tiden. Jag fick höra att jag är proffsig och det är ju jättekul, men det kommer inte utan ansträngning.

Så efter denna långa vecka var jag så trött att jag knappt höll ihop igår kväll. Jag ville bara hem och dra täcket över huvudet, men då ringde kära syster och bjöd in mej. Först sa jag nej, orkar inte, men efter lite övertalning masade jag mej iväg.

Jag sov hela vägen på bussen dit och vaknade med ett ryck när det var dags att hoppa av. Kom innanför dörren och fick kramar av Storebror och Lillebror som skulle visa massa saker och prata och berätta. Bara det piggade ju upp.

Sen fick jag fin middag med ett glas vin, Storebror matade mej med godis framför Idol och sen gick vi in i bastun, bara Syster och jag, och skrubbade, peelade, tvålade, oljade och gottade oss hela kvällen. Sen flöt en mycket avslappnad och ren Anni ner i sängen och sov som en stock till halv tio imorse!

När jag kom upp hade de tänt brasan i kaminen, jag fick lyxfrukost och sen gick vi på långpromenad. Vädret är ju bedrövligt, men det var skönt ändå när man väl kom ut. Vi gick ute vid Tyresö slott, där är så vackert, t o m i grårusk och duggregn!

Nu är jag hemma igen och känner mej som en ny och bättre människa. KV blev glad att se mej och nu ska vi vara hemma resten av helgen och göra så lite som möjligt. Jag behöver plugga lite mer, men ska försöka göra det nedbäddad i soffan och med en kopp te bredvid och då känns det rätt ok ändå.

Så underbart det är med vänner som ser när man behöver ompyssling! Bästaste syster som bortskämmer mej!

Moot

Åhhhhhh vad mysigt :-))))). Bästa bästa syster!!!!!

2010-11-20 16:38:12


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!