Helt hopplöst :-(

Moot 2010-11-19 07:05 (7 kommentarer)
Neeeej det här händer inge igen :-(. Helt hopplöst känns det faktiskt nu!!!

För TREDJE gången på 3 månader så vaknar jag upp med värsta dunderförkylningen. Vad skall jag göra? För 4 veckor sedan började jag med priobiotika och har ätit grönsaker och 2 frukter varje dag och tänkte att nu får jag nog ordning på det här. Sen vips.. vaknar jag upp och är så där galet förkyld. Det här gåt inte längre :-(. Jag måste så klart masa mig till jobbet för jag slutar på tisdag och har mycket kvar att fixa. Men hur skall det gå p nya jobbet? Jag KAN inte vara hemma hela tiden. Jag SKÄMS!!!!!!!

Jag vill SÅ gärna gå till gymmet för jag mår så mycket bättre men det är ju helt uteslutet för då blir jag sjuk direkt! 2 månaders sedan jag var där nu och jag sväller i samma takt som en bulldeg :-(. Jag har bett om tips förut och jag ber igen!!!!!

/Snor-Moot

Moot

Stava kan jag visst inte heller...

2010-11-19 07:06:09

mucklann

Stavning är inte livsviktigt. Men du ska ju få vara frisk människa! OM du går till gymmet när du blir bättre så sprita händerna efter varje maskin du tagit i. Där blir alla jag känner sjuka i början. Börja skölja näsan med näskanna. Jag vet. Det låter äckligt och konstigt men det kan faktiskt hjälpa slemhinnorna att hålla rätt balans och kunna skydda sig bättre. I övrigt ska jag fundera. På riktigt. Du kan ju inte vara sjuk jämt. Det är inte rättvist. KRAM och Krya på dig!!

2010-11-19 09:35:00

Dorizz

Skiiiiit. Det är verkligen skit och orättvist. Jag tror på det Mucklann säger dock. Fortsätt med probiotika ohc grönisar. Det skadar ju INTE! Jag kör med luftfuktare hemma just för att hålla slemhinnorna i snoken på defensiven. Ochjag tror också att gymet är som lite förskola. Man måste igenom alla baciller innand et ger med sig. Sprita och försök att träna ändå, för i längden så hjälper ju träning med immunförsvaret. INTE GE UPP! INTE! Fortsätt tänka positivt och plöj framåt.
Tänk sedan att det kanske kommer ta 6-12 månader innan du är helt i takt, inte en månad. Rom byggdes inte på en dag, men att ge upp finns inte!
KRAAAAMIIIIZZZZZ

2010-11-19 12:24:11

Dorizz

(Hoho, höööör på den! Och inte kan JAG stava heller!!!)

2010-11-19 12:25:23

Moot?

Tack för pepp tjejer.. men nä jag törs inte. Jag har inte råd att bli sjuk. Det är ju som du säger Doriz - det tar flera månader att bygga upp det där immunförsvaret. Med nytt jobb går det bara inte. Skulle behöva vara ledig ett halvår för att fixa det. Det är som en ond cirkel.. jag klarar ju inte ens av att åka t-bana utan att bli sjuk. Gym är inte att tänka på. VÄRDO :-(((((((((. Vill skrika och gapa - så sur är jag!!!

2010-11-19 12:58:59

Anni

Ut och gå i friska luften då? Med bra kläder så du inte blir kall och blöt om fötterna. Motion utan baciller!

Sov med raggsockar när du känner att en förkylning börjar komma. Det går en direktledning mellan halsont och fötterna - värm dom så kommer snuvan av sej!

Sen dricker jag honungsvatten med citron och färsk ingefära i bitar. Smakar rätt ok, och om man tror på det så hjälper det säkert.

Och så skratta mycket, det är nyttigt för allt möjligt.

2010-11-20 15:20:31

Moot

@Anni: jag är ute och prommar flera timmar i veckan men det räcker inte :-(. Vill träna ordentligt. Sover med såna där duntäckstoflor och äter ingefära i nästan alla min mat. Det krävs något ordenligt för att bygga upp det här immunförsvaret. Det har ju varit kasst sen jag föddes :-(. Kanske genetiskt ??? Blääää

2010-11-20 16:32:55


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!