I helgen tog vi det

AnnA 2010-11-15 11:46 (2 kommentarer)
ganska lugnt. Lördagen tillbringades mest i tv-soffan. Framåt kvällningen tog jag mig i kragen och körde ett pass på crosstrainern. 35 min på den och lite armhävningar, så totalt blev det nog 45 minuter. Enligt den brände jag 242 kalorier under tiden på crossen. Under tiden gjorde pojken goda varma mackor, så det var bara att sätta sig till dukat bord när jag duschat. Lite lyxigt :)

På söndagen gick vi en långpromenad med lillebror. Gick förbi ett stort vildsvinshägn där det låg ett par bjässar och vilade. Hu, det är några av de få vilda djur jag faktiskt är rädd för. Vill absolut inte möta en sådan under mina promenader. Hörde på radion att en pappa med sin dotter blivit attackerad i förra veckan av 2 grisar med kultingar, när de gick hem från bussen. *ryser*

Väl hemma bytte pojken till vinterdäck och jag fixade potatisgratäng och fläskfilé. Riktigt stereotypt ;) Gott var det i alla fall efter promenaden.

Emellanåt vandrar tankarna till provsvaren jag väntar på. Det är sköldkörteln som krånglar, men varför har jag inte fått svar på än. Det är det jobbiga. Jag vill ha svar nu! Och nä, jag tror väl inte det är livshotande, men det är inte kul. Tycker kanske jag fyllt min kvot med sjukdomar och mediciner.

Tankarna går till alla konstiga småkrämpor som jag under den gångna tiden. Sår i näsan som bara dyker upp, viktuppgång, svårigheten att uppbåda lust och energi för sådant som jag faktiskt tycker är kul, det nackonda som ökat markant och den förbenade tröttheten jag haft under en längre tid. Alla ganska diffusa var och en för sig och som jag avfärdat, men när jag nu sammanfattar allt så ser jag att det är en hel del.

I eftermiddag ska jag till sjukgymnasten igen och träna vidare. Nacken har blivit mycket bättre och man ska ju glädjas åt det lilla :)

Nu ska jag sätta högsta fart igen med jobbet. Här är jobb så det räcker och blir över.
Svejs.

ventil

Symptomen stämmer rysligt bra in på struma.

2010-11-15 12:03:04

AnnA

ventil, ja nåt med sköldkörteln är det. Får väl ge mig till tåls och invänta svaren.

2010-11-16 14:23:15


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007