Här och där

Anni 2010-11-04 23:28 (2 kommentarer)
Planeringsdag med kollegorna idag. Dom är så härliga - vi pratar om stort och smått och spårar ur fullkomligt, men hittar oftast tillbaka till den röda tråden så småningom. Eller den blå, eller gula...

Jag kommer att sakna dom nåt gräsligt när jag flyttar tillbaka hem igen. Det är så kul att ha nån att diskutera med, som är insnöad på precis samma ämne som jag. Jag har bra kollegor hemma oxå, men ingen som jobbar med riktigt samma sak.

Men nu ska jag snart hem en vecka och jobba där. Sen tillbaka hit igen i några veckor till. Lite fram och tillbaka, men det kan ju vara bra att få lite koll på vad jag snart ska tillbaka till och se hur läget är där.

Jag har packat med mej rätt mycket bagage, allt som jag inte tror jag kommer att behöva här längre ska med hem. Jag får dela lite på lasset så jag orkar bära - så det inte blir alltför mycket sen när jag ska hem på riktigt. Det känns lite vemodigt nästan, att börja se slutet på det här äventyret.

Jag går från en bra sak till en annan bra sak. Jag tror det är rätt beslut, men det kan man ju aldrig veta. Får väl se hur det känns i maggropen efter nästa vecka - om det känns bra att komma hem igen eller inte. Kollegorna här försöker övertala mej att stanna och jag vill ju både och. Åsna mellan två hötappar!

Malena3

Härligt i vilket fall att ha tva goda saker att välja mellan!

2010-11-05 10:03:25

crackgrrl!

Ja, det ar jobbigt att inte kunna vara pa tva stallen samtidigt. Jag kanner alltid sa nar jag varit och halsat pa min familj och det ar dags att aka hem igen. Men hellre valjer man ju mellan tva bra saker an tva daliga... ;)

2010-11-05 14:35:16


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!