Träna hemma

AnnA 2010-11-04 11:51 (2 kommentarer)
Efter några träningspass hos sjukgymnasten känns det bättre i nacken. Dessutom har jag fått övningar och tränat lite hemma också. Insåg att det var dags att göra något för att bli bättre. Jag vet ju att träning är nyckeln många gånger. Har tränat en hel del aerobic, cirkelträning och simmat förr i tiden. Fast nu känns det alldeles för knöligt att åka iväg på träning. Bara att inse fakta, det blir inte av helt enkelt. Alltså fick jag klura ut något som fungerade hemma, mer än promenader med Lillebror.

I huvudet poppade crosstrainer upp, där man tränar man både armar och ben. Kom ihåg att jag sett något från tv-shop. Googlade och fick lite mer kött på benen. Fast nästan alla avrådde från den på tv-shop. Däremot tyckte många det var ett bra träningsredskap. Googlade vidare och hu, vad många det fanns att välja på.

Det visade sig att svärmor hade en. Den fick jag testa och det kändes helt ok, även i nacken. Efter det har jag släpat runt stackars pojken till allehanda sportaffärer och provat olika crosstrainers. Till slut hade jag bestämt mig för en som kändes bra, en Casall. Faktiskt den första jag provade. Lite dyrare än jag tänkt mig, fast blir det inte alltid så?

Ser fram emot att få sätta igång. Dock måste skruva ihop den innan jag kan börja. Det var många delar. Tur att pojken är lite händig på sånt...

EvaP

Jag har erfarenheter av Casall - även om det är saker som träningskläder, yogamatta etc och allt är bara positivt.

Lycka till!

2010-11-04 17:02:13

AnnA

EvaP, tack! Ska bli spännande och se hur det går. Den har ju dator för allehanda program, kaloriförbränning m.m. Det känns mest jobbigt att pilla med, men kanske är kul att följa.

2010-11-04 19:55:52


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007