Livet

AnnA 2010-10-25 12:17 (1 kommentar)
det är så bra och jag är tacksam. Veckan som gick var en alldeles bra vecka. Lite vanligt smågrums med tonåringarna, men inga melodramer. Precis som det ska vara.

Vi fick skrämselhicka i fredags dock. Då körde yngsta dottern och välte med mopeden. Hon hade nog änglavakt och jag skänker många tack uppåt att det bara blev skador på mopeden. Dagen innan fick hon inte köra för det var halt. Denna morgonen var det ett par plusgrader och pojken kollade vägarna när han tog morgonpromenaden med Lillebror. Ändå var det halt vid en korsning några kilometer hemifrån. Hon kunde lätt glidit rätt ut på stora vägen. Hädanefter är det slutkört om det inte är många plusgrader på morgonen.

Den andra dottern som går gymnasiet och läser media har fått erbjudande om att praktisera på SVT i Malmö. En lärare har handplockat henne för detta. Det kändes riktigt roligt och själv är hon själaglad. Hoppas vi kan få ihop det praktiska. Inte helt enkelt att fixa boende och så under 5 veckor om det behövs. Väntar att få närmare besked så vi kan se till att försöka lösa det.

På lördagen var vi på bio hela familjen och såg Toystory 3. Vi höjde medelåldern rejält ;)

Nu ska jag slänga i mig lite lunch och sen åter till arbetet som är av mastodont dignitet just nu. Puh!

Moot

Oj vilken tur att allt gick bra. KUL med prao platsen :-)))

2010-10-25 13:33:33


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007